<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">
<html><body style='font-family: Helvetica,Arial,sans-serif'>
<p>2017-06-19 16:40 skrev Trevor Woerner:</p>
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px; width:100%"><!-- html ignored --><!-- head ignored --><!-- meta ignored -->
<pre>On Mon, Jun 19, 2017 at 7:22 AM, Drew Moseley <<a href="mailto:drew.moseley@mender.io">drew.moseley@mender.io</a>> wrote:</pre>
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px; width:100%">
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px; width:100%">On Jun 19, 2017, at 1:48 AM, Trevor Woerner <<a href="mailto:twoerner@gmail.com">twoerner@gmail.com</a>> wrote:
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px; width:100%">If you have a serial console connected to +your board, you will see the progress and a message on the console will indicate when +the flashing is completed.</blockquote>
hmmm, never saw this. I have a console connected, the moment the script started, on the console I got: U-Boot SPL 2016.01 (Jun 19 2017 - 00:32:19) DRAM: 512 MiB CPU: 1008000000Hz, AXI/AHB/APB: 3/2/2 Trying to boot from which looks right, the date+time are good.</blockquote>
Did you see the proper serial output after using a smaller image?</blockquote>
<pre>Yes. With a smaller image (~90MB) the flash update worked. Maybe
another improvement for a v2 would be for the script to look at the
size of /full/path/to/UBI_IMAGE and issue a warning/error if it's too
big?

I think the wording of what to expect on the host and over the serial
console could use some updating. Not to mention you say: "the status
LED on the CHIP board will flash 30 times per second..." which doesn't
seem to be the case, it looks more like the LED is toggled every 2
seconds (??), in any case, it's a lot slower than 30/sec.</pre>
</blockquote>
<p>I also had the same experience as Trevor, that the led seems to flash every 2 seconds. Also the code indicate that 2 x 1 sec sleep is used in this area, so please go through the above description when it comes to led experience during flashing. Another minor comment is that I believe you should update the UBI_IMAGE example in README to use the "default" meta-chip hwup image (chip-hwup-image-chip.ubi).</p>
<p>BR Petter</p>
<div>
<pre>Petter Mabäcker

Technux <petter@technux.se>
www.technux.se</pre>
</div>
</body></html>