<html><body><div style="font-family: Arial; font-size: 12pt; color: #000000"><div>No I have not removed tmp folder.<br></div><div>I followed the same procedure before with Dizzy, where I first build with X11 and then rebuild with X11 removed. I did not have to deleted tmp directory. <br></div><div><br></div><div>I will try this today and respond with results. <br></div><div><br></div><div>Marcin<br></div><div><br></div><hr id="zwchr"><div style="color:#000;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:12pt;"><b>From: </b>"Otavio Salvador" <otavio.salvador@ossystems.com.br><br><b>To: </b>"Marcin K" <marcin.k@comcast.net><br><b>Cc: </b>meta-freescale@yoctoproject.org<br><b>Sent: </b>Friday, January 29, 2016 12:34:10 PM<br><b>Subject: </b>Re: [meta-freescale] Jethro Qt5.5 does not build without X11<br><div><br></div>On Fri, Jan 29, 2016 at 11:59 AM, Marcin <marcin.k@comcast.net> wrote:<br>> This is my first time posting and newbie in the field  so please go easy on me if I made some mistakes.<br>><br>> I have recently upgraded to the Jethro and added Qt5.5 for my Wandboard-dual via git clone -b jethro https://github.com/meta-qt5/meta-qt5.git<br>> I also followed the instructions (editing bblayers.conf and local.conf) from here: http://wiki.wandboard.org/Building_Qt5_using_yocto_on_Wandboard.<br>><br>> I have noticed that I have to have X11 to be able to build the whole thing. If I remove X11 (as instructed by the above webpage) via DISTRO_FEATURES_remove = "x11 wayland", then build fails.<br><div><br></div>Have you removed tmp and rebuild from scratch, after changing the features?<br><div><br></div>-- <br>Otavio Salvador                             O.S. Systems<br>http://www.ossystems.com.br        http://code.ossystems.com.br<br>Mobile: +55 (53) 9981-7854            Mobile: +1 (347) 903-9750<br></div><div><br></div></div></body></html>