<div>
                    Hi,
                </div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">  </span>OMG…</div><div><br></div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">      </span>I have no good choice to use hardware acceleration in yocto</div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">  </span></div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">     </span>If i use DirectFB… you mean it's not supported in 1.6 by now in dylan</div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">      </span>If i use GLX with X11… you mean ….it's a known issue…</div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">  </span>If i use X11 only, there are no testing program in imx6 to check whether it's really accelerated...</div>
                <div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">   </span></div><div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">     </span>My application is written with GTK+, any good choice with acceleration ?….help…..</div><div><br></div><div>-- </div><div>jojo</div><div><br></div></div>
                 
                <p style="color: #A0A0A8;">在 2013年5月7日星期二,上午12:48,Otavio Salvador 写道:</p>
                <blockquote type="cite" style="border-left-style:solid;border-width:1px;margin-left:0px;padding-left:10px;">
                    <span><div><div><div>On Sun, May 5, 2013 at 11:24 PM, jojo <<a href="mailto:rjiejie@gmail.com">rjiejie@gmail.com</a>> wrote:</div><blockquote type="cite"><div><div>Hi,</div><div><br></div><div>load vivante_dri.so failed when i run cmd glxinfo in "dylan", log is</div><div>following,</div><div><br></div><div>is it a bug ? are there some patches for this ?</div><div><br></div><div>libGL: screen 0 does not appear to be DRI2 capable</div><div>libGL: XF86DRIGetClientDriverName: 4.1.0 vivante (screen 0)</div><div>libGL: OpenDriver: trying /usr/lib/dri/tls/vivante_dri.so</div><div>libGL: OpenDriver: trying /usr/lib/dri/vivante_dri.so</div><div>libGL error: dlopen /usr/lib/dri/vivante_dri.so failed</div><div>(/usr/lib/dri/vivante_dri.so: undefined symbol: __driUtilCreateNewScreen)</div><div>libGL error: unable to load driver: vivante_dri.so</div><div>libGL error: failed to load driver:</div><div>libGL: OpenDriver: trying /usr/lib/dri/tls/swrast_dri.so</div><div>libGL: OpenDriver: trying /usr/lib/dri/swrast_dri.so</div><div>name of display: :0</div></div></blockquote><div><br></div><div>Yes this is a known issue in dylan and master. There's no known fix for it yet.</div><div><br></div><div>--</div><div>Otavio Salvador                             O.S. Systems</div><div>E-mail: otavio@ossystems.com.br  <a href="http://www.ossystems.com.br">http://www.ossystems.com.br</a></div><div>Mobile: +55 53 9981-7854              <a href="http://projetos.ossystems.com.br">http://projetos.ossystems.com.br</a></div></div></div></span>
                 
                 
                 
                 
                </blockquote>
                 
                <div>
                    <br>
                </div>